Lichtadvies

Vrijblijvend lichtadvies bij Ikzoekwinkelverlichting.nl

Ben je op zoek naar gedegen lichtadvies voor jouw winkel of shop? Dan ben je bij Ikzoekwinkelverlichting.nl aan het juiste adres. De juiste verlichting is een onmisbare en sfeerverhogend onderdeel voor de beleving van je winkel. Omdat verlichting een ingewikkeld vraagstuk kan zijn, helpen we je graag om het beste resultaat uit jouw winkel te halen met vrijblijvend lichtadvies. In 3 simpele stappen helpen we je een stijlvol lichtplan te maken dat waarde toevoegt aan jouw winkel.

Stap 1: Vraag lichtadvies aan

Om te beginnen vragen we je om ons een e-mail te sturen en zo compleet mogelijk te beschrijven wat je wensen zijn, eventueel aangevuld met foto’s van de bestaande situatie. Zo krijgen we alvast een idee hoe je winkel eruit ziet. Vervolgens nemen wij contact met je op om een gewenste datum af te spreken. Een afspraak kan op locatie bij jou in de winkel. Zo krijgen we een goede indruk van je interieur en kunnen we alvast wat ideeën bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons in de showroom af te spreken.

Stap 2: Advies op locatie of in onze showroom

Tijdens het adviesgesprek nemen we alle opties en mogelijkheden met je door. Zo kijken we naar de ruimte, de stijl van het interieur, maar bijvoorbeeld ook de lichtinval, de zones in de winkel zoals de etalage, paskamers en winkelgedeelte. Daarnaast nemen we samen de verschillende soorten verlichtingsmogelijkheden met je door, zoals de basisverlichting, accentverlichting, maar ook de decoratieve verlichting mag niet ontbreken. Op basis van deze informatie gaan we voor je aan de slag met een uniek en uitgedacht lichtplan. Op naar de volgende afspraak!

Stap 3: Presentatie, moodboard en offerte

Dit is het leukste moment! Want hoe komt de verlichting eruit te zien in jouw winkel? Welke voorstellen zijn er gemaakt en wat moet je je erbij voorstellen? We laten je door middel van een uitgewerkte presentatie alle aspecten van ons voorstel zien. Ook hebben we een prachtig moodboard voor je gemaakt. Zo krijg je echt een gevoel en een idee bij de voorgestelde verlichting in jouw winkel. Tijdens dit gesprek krijg je natuurlijk ook een scherpe offerte mee. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor nare verrassingen te staan. Wel zo helder en transparant. Nog een kopje koffie?