Welkom bij Ikzoekwinkelverlichting

Ikzoekwinkelverlichting.nl is jouw online partner voor winkelverlichting, etalageverlichting en paskamer verlichting. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment verlichting voor winkeliers die op zoek zijn naar betaalbare verlichting. Zo vind je bij ons onder andere railspots om je winkel te voorzien van de juiste verlichting, maar ook verlichting om je etalage eruit te laten springen en mooi te verlichten. Ook voor paskamer verlichting ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen veel soorten verlichting om de paskamer(s) in jouw winkel te voorzien van het juiste licht. Welk type winkelverlichting je ook zoekt, bij Ikzoekwinkelverlichting.nl weten we wat jij als ondernemer nodig hebt om je winkel optimaal te verlichten met het hoogste rendement.

De juiste winkelverlichting

Als ondernemer met een winkel ben je altijd druk in de weer met de uitstraling en beleving van je winkel. Je wilt immers dat de klant zich helemaal thuis voelt zodra hij/zij binnenstapt en bij je winkelt. Hoe presenteer jij je winkel naar de klant? Je denkt na over het interieur, de routing, de schappen en presentaties en alle andere zaken die belangrijk zijn voor de aankleding en uitstraling van je winkel.

Het is een open deur, maar verlichting is een essentieel onderdeel van de uitstraling en beleving van je winkel. De juiste winkelverlichting draagt bij aan een optimale beleving van de klant en zorgt ervoor dat je klanten niet winkelen in licht dat juist afschrikt, kleuren van je producten negatief beïnvloed of simpelweg je assortiment niet de aandacht geeft die het verdient.

Bij Ikzoekwinkelverlichting.nl kennen we de behoeftes van winkeliers als het gaat om het verlichten van een winkel. Onze lichtadviseurs kennen de markt en weten wat er speelt in de retail op het gebied van beleving en de (ja, daar is hij weer) de reis van de klant. Wij bieden winkeliers een uitgebreid assortiment winkelverlichting dat flexibel is in te zetten voor een optimaal resultaat, de juiste kleurweergave en bijdraagt aan een fijne sfeer in de winkel.

Etalageverlichting

De etalage is in feite het visitekaartje van je winkel. Het is ten slotte een van de eerste indrukken die een voorbijganger krijgt van je winkel. Ze werpen even een snelle blik naar binnen en besluiten in slechts enkele seconden of ze naar binnen stappen, of doorlopen. Het is dus belangrijk om “stopping power” te creëeren waardoor je klanten juist naar binnen stappen. Maar hoe onderscheid je je als ondernemer tegenwoordig met een aandachtige en aantrekkelijke etalage tussen al je concurrentie? Etalageverlichting is de ijsbreker die je nodig hebt om mensen te verleiden de winkel binnen te stappen. De juiste verlichting in je etalage is daarom belangrijk. Als je je etalage sfeervol verlicht en met de verlichting de juiste aandacht vestigt op je producten, zul je zien dat klanten veel sneller binnenstappen.

Ikzoekwinkelverlichting biedt tal van betaalbare lichtoplossingen die bijdragen aan een verleidelijke etalage. Onze verlichting zorgt voor een sfeervol resultaat die jouw etalage onderscheidt van de winkels om je heen.

Lichtadvies bij Ikzoekwinkelverlichting.nl

Ben je op zoek naar een gedegen advies voor de juiste verlichting voor jouw winkel? Ga je verbouwen of heb je bouwplannen voor een nieuwe winkel? Wij adviseren je graag voor de verlichting van jouw winkel. Ikzoekwinkelverlichting is gespecialiseerd in unieke, uitgedachte lichtplannen en lichtadvies om waarde toe te voegen aan jouw winkel en de customer journey te verhogen. Wij nemen je graag alle zorgen uit handen en begeleiden het hele verlichtingstraject, van concept tot creatie en installatie. Of het nou gaat om een kleine of grote winkel, wij hebben de middelen in huis om van elke winkel een succesformule te maken met onze hoogwaardige verlichting. Koffie doen?

Ons magazijn: ruim 2500m2 oppervlakte

Ikzoekwinkelverlichting.nl heeft ruim 2500m2 magazijn en heeft daarmee zonder twijfel de grootste voorraad winkelverlichting van Nederland. Doordat wij zoveel verlichting op voorraad hebben kunnen we razendsnel jouw verlichting leveren. Ons magazijn bevind zich aan de Pelenerf 14 op het industrieterrein De Flier in Nijkerk. Wil je een keer een kijkje komen nemen? Maak gerust een afspraak met onze klantenservice. We verwelkom je graag voor een bakje koffie en een rondleiding door ons magazijn.

Ons magazijn beslaat ruim 2500m2 boordevol winkelverlichting, etalageverlichting en paskamer verlichting

Kom je koffie drinken?

Wil je onze collectie winkelverlichting komen bekijken? Dat kan! Je bent van harte welkom in onze showroom in Nijkerk. Je vraagt je vast af waar Nijkerk ligt. Daarom hebben we hieronder een Google Maps kaart geplakt zodat je eenvoudig een routebeschrijving bij de hand hebt.

Vanuit Amsterdam
Kom je van de A1 uit de richting van Amsterdam? Neem dan bij Amersfoort de afslag naar de A28 richting Zwolle. Op de A28 neem je afslag 8a naar Nijkerk-Zuid.

Vanuit Utrecht
Kom je uit de richting van Utrecht? Neem dan afslag 8a op de A28 bij Nijkerk-Zuid.